button gold

Tentacle Studio werd in 1989 opgericht door Bev Shalts (kostuum maker) en Mike Petty (beeldhouwer). We zijn Engels, maar zijn in Nederland al 20 jaren wonende. Onze atelier is dicht bij de luchthaven Schiphol in Aalsmeer, Noord Holland. Onze diensten worden gebruikt door bedrijven, beroemdheden, artiesten, organisatoren van evenementen, reclamebureaus en musea wereldwijd. Opdrachten van particulieren zijn ook welkom.

Voel je vrij om ons te bellen voor vrijblivende advies, over wat je nodig hebben. U zult ons behulpzaam en ongecompliceerde te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van creatieve problemen - soms rare problemen - met intelligente, op maat gemaakte oplossingen. Ons werk is uitstekend, en onze prijzen weerspiegelen dit. Maar als je werkt met Tentacle Studio, is er geen stress, kunt u ontspannen, wetende dat we uitstekende werk, veilig afgeleverd in een goede tijd voor uw deadline zullen produceren. We zijn trots op de dingen die we creŽren.

LOCATIE
Tentacle Studio ligt tussen de luchthaven Schiphol en Amsterdam. Je bent (op afspraak) van harte welkom ons atelier te bezoeken. Er is gratis parkeren is voor het atelier.

Tentacle Studio
Witteweg 21
Aalsmeer 1431GZ
Nederland.
Mobiel: 06 46480125

LET OP!
Onze atelier en kantoor is gelegen op een industrieterrein. De ingang is (vanaf Zwarteweg) aan de linkerkant van de grote Renault Nieuwendijk garage.

BevShalts kostuums mike petty beeldhouwer